Radno vrijeme blagajne

30. 01. 2019.

Od četvrtka, 31. siječnja do srijede, 6. veljače, blagajna kazališta "Gavella" radit će od 13,00 sati do početka predstave.

Otkazuje se izvedba predstave "Slikari rudari" u subotu, 26. siječnja

25. 01. 2019.

Predstava "Slikari rudari" Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca, koja se trebala odigrati u subotu, 26. siječnja, otkazuje se zbog bolesti glumca. Sve informacije vezane uz zamjenu kupljenih ulaznica možete dobiti na blagajni kazališta, od 10,00 do početka predstave ili na broj telefona 01 4864 616.

"Staklena menažerija" kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca gostuje u kazalištu "Gavella"

11. 01. 2019.

U utorak, 22. siječnja 2019. u 20,00 sati, u kazalištu"Gavella" gostovat će kazalište "Joza Ivakić" iz Vinkovaca sa predstavom "Staklena menažerija" Tennesseeja Williamsa, u režiji Dražena Ferenčine. "Staklena menažerija" građanska je drama smještena u 20. stoljeće u domu američke obitelji Wingfield. Riječ je o srednjoj radničkoj klasi u čijem su središtu majka Amanda, kćer Laura, sin Tom (ujedno i pripovjedač) te gost Jim O' Connor. Majčinska ljubav i briga koja često ima kontra produkt, velika ljubav brata prema sestri, želja za bježanjem iz usjedilačkog života te strah od stvarnog života glavni su pokretači ove priče. Redatelj, autor dramaturške adaptacije je Dražen Ferenčina koji uz suradnike potpisuje i scenografiju te odabor glazbe, kostime je odabrao Zvonkeo Majdiš a igraju: Areta Ćurković, Matea Marušić, Vladimir Anić i Ivan Vukelić.

Drugi krug glasovanja za nagradu Zlatni studio

23. 01. 2019.

Za najveću medijsku nagradu Zlatni studio koju je pokrenuo Jutarnji list, u drugi krug, zahvaljujući glasovima gledatelja, ušli su: predstava "Kralj Rikard III." Williama Shakespearea, u režiji Aleksandra Popovskog; Bojana Gregorić Vejzović i Ozren Grabarić. Bojana Gregorić Vejzović nominirana je za ulogu kraljice Margarete, a Ozren Grabarić za ulogu kralja Rikarda III. Glasujte za glumicu, glumca i predstavu kazališta "Gavella" na https://www.jutarnji.hr/specijal/zlatni-studio-2019/. Glasovanje u dugom krugu traje od 4. do 21. siječnja 2019. Svečana dodjela nagrada bit će u subotu, 2. veljače 2019., uz izravni prijenos na Drugom programu HRT-a.