Izmjene u USKRŠNJEM TJEDNU KAZALIŠTA "GAVELLA"

30. 03. 2012.

Došlo je do malih izmjena u USKRŠNJEM TJEDNU KAZALIŠTA "GAVELLA". Zbog tehničkih razloga moramo otkazati izvedbu "Ženidbe" u četvrtak, 5. travnja, te izvedbu "Crnih očiju" u subotu, 7. travnja. Za ostale izvedbe požurite na blagajnu po ulaznice!

Uskršnji tjedan u kazalištu "Gavella"

29. 03. 2012.

Kazalište "Gavella" je u tjednu od 2. do 7. travnja svojim vjernim posjetiteljima pripremilo čak pet predstava po cijeni ulaznice od 20 kuna!
-ponedjeljak, 2.4. "LEDA" Miroslava Krleže
-utorak, 3.4. - "PROLAZI SVE" Dubravka Mihanovića
- srijeda, 4.4. - "ČETVRTA SESTRA" Janusza Glowackog
- četvrtak, 5.4. - "ŽENIDBA" N. V. Gogolja
- petak, 6.4. - "CRNE OČI" Davora Špišića
- subota, 7.4. - "CRNE OČI" Davora Špišića

Obilježavanje Svjetskog dana kazališta

26. 03. 2012.

Svjetski dan kazališta je akcija koju je pokrenuo ITI - Međunarodni kazališni institut, međunarodna UNESCO-va udruga osnovana s ciljem povezivanja kazališnih ljudi te lakšeg protoka informacija. Svjetski dan kazališta obilježava se od 1962., uvijek 27. ožujka, a povezuje se s otvorenjem prve kazališne sezone u Teatru nacija u Parizu. Svake se godine u tisućama kazališta svijeta čita međunarodna poruka čije pisanje organizira Međunarodni kazališni institut (ITI) a ta je čast ove godine pripala poznatom američkom glumcu Johnu Malkovichu. Pisanje hrvatske poruke organiziralo je Hrvatsko društvo dramskih umjetnika (HDDU), ove godine dodijelivši tu čast istaknutom hrvatskom glumcu Peri Kvrgiću. Kako je tradicija i običaj, prije izvedbe predstave "Prolazi sve" u utorak, 27. ožujka pročitat će se hrvatska poruka Pere Kvrgića. To je jedan od načina da podsjetimo našu publiku na važnost poslanja kazališta u njezinu životu i životu zajednice.

Kazalište "Gavella" na ovogodišnjim Marulićevim danima

11. 03. 2012.

U selekciji ovogodišnjeg festivala Marulićevi dani, što će se u Splitu održati od 22. do 28. travnja 2012. našle su se dvije predstave u produkciji kazališta "Gavella". U utorak, 24. travnja na sceni HNK Split igrat će "Prolazi sve" Dubavka Mihanovića u režiji Olivera Frljića, a u petak, 27. travnja splitska publika gledat će "Nosi nas rijeka" Elvisa Bošnjaka u režiji Krešimira Dolenčića.

I izvedba u subotu, 3. ožujka se otkazuje

03. 03. 2012.

Iz istog razloga kao i jučer, bolesti glumca, prisiljeni smo otkazati izvedbu predstave "Prolazi sve" Dubravka Mihanovića, u režiji Olivera Frljića, koja se trebala odigrati danas, u subotu, 3. ožujka 2012. Kupljene ulaznice možete zamijeniti na blagajni kazališta, ili se za sve informacije raspitati na broj telefona blagajne - 01 4864 616.

Otkazuje se predstava "Prolazi sve" u petak, 2. ožujka

02. 03. 2012.

Izvedba predstave "Prolazi sve" Dubravka Mihanovića, u režiji Olivera Frljića, koja se trebala odigrati danas, u petak, 2. ožujka 2012., otkazuje se zbog bolesti glumca. Kupljene ulaznice možete zamijeniti na blagajni kazališta, ili se za sve informacije raspitati na broj telefona blagajne - 01 4864 616.

Slijedi na repertoaru

no photo

SSSNIŠTA ft SKRR SKRR

PREMIJERA
Autorski projekt studenata glume 2. godine MA studija glume, Klasa Krešimira Dolenčića

Utorak, 16. travnja 20:00 h

no photo

SSSNIŠTA ft SKRR SKRR

Autorski projekt studenata glume 2. godine MA studija glume, Klasa Krešimira Dolenčića

Srijeda, 17. travnja 20:00 h

no photo

SSSNIŠTA ft SKRR SKRR

Autorski projekt studenata glume 2. godine MA studija glume, Klasa Krešimira Dolenčića

Četvrtak, 18. travnja 20:00 h